Få ballongene levert rett hjem på døra, til kontoret eller hent de hos oss!

Levering med budbil

Vi tilbyr ulike fraktalternativer basert på din postadresse, hvilke ballonger du ønsker å bestille, dato for levering og tidspunkt på døgnet.

Vi har 2 standard fraktmetoder:

Levering dagtid mellom 10 - 16
Bestill før kl 12.00 for levering samme dag. Du kan bestille levering 1 år frem i tid fra vår booking-kalender,

Levering kveldstid mellom 16 - 21
Bestill før kl 15.00 dagen før for levering påfølgende dag. Du kan bestille levering 1 år frem i tid fra vår booking-kalender,

Pris begynner på 99 kr for begge fraktalternativer. Prisen vil variere basert på ditt postnummer og volum på det du bestiller. Det er ikke mulig å få levert på bestemte tidspunkt for disse fraktalternativene.

For et tillegg i pris kan vi levere til alle døgnets tider og til bestemte tidspunkt, samt levering lørdag og søndag. Ta kontakt med oss i forbindelse med din bestilling så sender vi deg et tilpasset fraktprodukt ut i fra dine behov.

Vi tilbyr også ekspesslevering med levering på inntil 3 timer. Ta kontakt for pris.

Pick-up

Du kan hente dine ballonger kostandsfritt hos oss i Brobekkveien 38 i Oslo. Vi har ingen butikk som du kan komme å handle i, så pick-up gjelder kun forhåndsbestillinger. Vi sender deg beskjed og instrukser for opphenting. Opphentingsvindu pleier å være mellom 12-16. Vi kan avtale andre tidspunkt dersom det er ønskelig. Ta kontakt med kundeservice :)