Generelt
Gjennom å handle hos oss, aksepterer og godkjenner du som kunde samtidig alle gjeldende betingelser. www.ballonglevering.no er en nettbutikk eid av Festkompaniet.no AS (org nummer: 913435737) Festkompaniet.no AS er selger av produktene i denne nettbutikken. Minimumsalder for å handle hos Festkompaniet.no AS er 18 år. All kontakt med nettbutikken skjer via kundeservice@festkompaniet.no.

Priser
Alle priser er oppgitt i norske kroner (NOK) og inkludert mva. Vi tar forbehold om prisendringer som resultat av prisendringer fra vår leverandør. Vi tar også forbehold om feil i prisen som skyldes feil på siden, samt alle andre tekniske feil. Prisene kan, ved forhold som er oppgitt her, bli endret uten varsel.

Tilgjengelighet
Alle varer i butikken er enten på lager eller kan skaffes fra leverandør i løpet av 5-7 virkedager. Dersom tilgjengelighet av en eller annen grunn skulle avvike fra dette, skal du som kunde selv kunne velge om du ønsker å opprettholde eller kansellere bestillingen. Dersom du ønsker andre (eller flere) varer enn de som ligger inne i butikken, så send oss en forespørsel slik at vi kan undersøke om vi kan bestille ønskede varer for deg (leveringstid må påregnes).

Frakt og levering
Ballonglevering.no leverer kun i et begrenset område på Østlandet. Se her for full oversikt over leverinssteder og postnummer som vi leverer til.
Alle bestillinger sendes i løpet av 1-2 virkedager (mandag-fredag) dersom ikke annet er avtalt eller forhåndsbestilt.. Etter helligdager eller kampanjer kan ordrebehandlingstiden bli noe lengre. Oppgitt leveringstid gjelder fra vi sender produktet fra vårt lager. Ved eventuelle reklamasjoner ta kontakt på kundeservice@festkompaniet.no


Betaling

KORTBETALING
Betal med Visa eller Mastercard! Kjøpssummen trekkes fra kortet samme dag som bestillingen blir gjort.

PAYPAL
Du kan betale via din PayPal-konto eller betale med kort via PayPal dersom du ikke har konto. PayPal er en av verdens ledende aktører innen betaling på nett.

Klarnas betalingsmetoder
I samarbeid med Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Sweden, tilbyr vi følgende betalingsmetoder.Betalingen går alltid direkte til Klarna.

Faktura: Forfallsdato er 14 dager fra tidspunktet varene er sendt ut. Faktura vilkårene finner du her.

Konto: Klarna Konto er en rammekreditt fra Klarna som gir forbrukere mulighet til å betale sine kjøp i månedlige avdrag med 1/24 (minimum 95 NOK) av totalbeløpet.

Mer informasjon om Klarna Konto, samt alminnelige fakturavilkår og standardiserte europeiske opplysninger om forbrukerkreditt finner du her. Her finner du mer informasjon om Klarna, og her kan du lese brukervilkårene deres. Bruken av slike opplysninger reguleres i samsvar med gjeldende personvernlovgivning og Klarnas personvernerklæring.

For å kunne tilby deg Klarnas betalingsløsninger, kan vi komme til å overføre dine personopplysninger i kassen i form av kontakt- og ordredetaljer til Klarna, for at Klarna skal kunne vurdere hvorvidt du kvalifiserer for deres betalingsløsninger og for å skreddersy disse betalingsløsningene til deg. Dine overførte personopplysninger blir behandlet i tråd med Klarnas egen personvernerklæring.

VIPPS
Enklere blir det ikke! Bruk mobilen og betal via appen Vipps. Legg inn telefonnummeret ditt etter du har valgt betalingsmetoden. Du vil så motta et betalingsvarsel på telefonen som må godkjennes. Og vipps! Så har du betalt.

Angrerett og retur

Alle produkter hos Ballonglevering.no lages etter bestilling og faller under § 22. i Angrerettloven. Det vil si at alle ballonger som kommer ferdig oppblåst med helium eller luft ikke kan returneres. For at retur skal godkjennes må produktet være i salgbar stand, dvs; ubrukt, med komplett emballasje. 

Kansellering

Ved kansellering av ordre under kjøpsprosessen blir du ikke belastet. Kansellering av ordre må skje før vi har påbegynt arbeidet med å lage/sette sammen din ballongbestilling. Kansellering/avbestilling av ordre etter at ordren er gjennomført gjøres til kundeservice@festkompaniet.no.

Feil, manglende eller skadede leveranser

Dersom din bestilling er feil, mangler noe eller din er ødelagt/skadet, må du ta kontakt med oss raskest mulig. Send oss e-post på kundeservice@festkompaniet.no, og skriv på ordrenummer og hva som manglet, var feil eller skadet. Har vi gjort en feil retter vi selvsagt opp denne uten ekstra kostnad for deg. Det er viktig at du ikke kaster emballasjen som bestillingen kom i, vi kan trenge den i forbindelse med vår forsikring.

Personsikkerhet

Festkompaniet.no AS lagrer ingen andre opplysninger om kunden enn det vi trenger for å sende ut varer. Vi videreselger heller ikke slik informasjon. Ved betaling med kredittkort benyttes en sikker, ekstern løsning som gjør at vi selv aldri er i kontakt med kortnumre eller bankinformasjon, og dermed kan heller ingen hente ut slik informasjon hos oss.

Ekstraordinære forhold

Festkompaniet.no er kun ansvarlig for tap for varen, dersom det er påvist feil eller mangler. Dette gjelder likevel ikke hvis Festkompaniet.no godtgjør at mangelen skyldes forhold utenfor Festkompaniet.no sin kontroll, og som Festkompaniet.no ikke med rimelighet kunne ventes å unngå eller overvinne følgene av. Festkompaniet.no er ikke ansvarlig for indirekte tap som følge av mangler med mindre tapet er voldt ved grov uaktsomhet eller forsett fra Festkompaniet.no sin side. Ved forbrukerkjøp kan ikke vilkårene være dårligere enn vilkårene i loven, jfr. Lov om forbrukerkjøp av 2002-06-21 nr. 34.

Til slutt

Er det noe du ikke fikk svar på her, eller har du andre spørsmål vedrørende kjøpsbetingelsene? Ta kontakt og send en e-post til kundeservice@festkompaniet.no.

OBS! Vi tar forbehold om at bilde/skrive/trykkfeil kan forekomme. Korrekt fremstilling av farger og nyanser er høyt prioritert hos oss, men det er kundens egen datamaskin og skjerminnstillinger som avgjør hvordan den vises hos hver enkelt. Vi kan dermed ikke garantere at bildene gjengir varens virkelige farge med 100% sikkerhet.