Valentines Day Ballonger

 Hei, kjære ballongentusiaster og romantikere! Er du lei av å gi den samme gamle blomsterbuketten hvert år på Valentines Day? Vel, hos Ballonglevering.no, har vi en løsning som vil få kjærligheten din til å sveve - bokstavelig talt!

Se alle vår ballonger til Valentine's Day her >>

1. Klassiske Hjerte Ballonger: Røde som Kjærlighet, og Like Uforutsigbare!

Ah, de røde hjerteballongene – kjærlighetens tidløse emoji, bare større og mer svevende! Disse skinnende røde skjønnhetene er som kjærlighetserklæringer på autopilot. Tenk deg å overrekke en flokk med disse hjerteformete symbolene av lidenskap – det er omtrent som å si "Jeg elsker deg" uten risiko for å snuble over ordene. Og la oss være ærlige, hvem trenger Cupid når du har en gjeng med røde hjerteballonger?

Men vent, det blir bedre! For deg som liker å krydre ting litt, tilbyr vi hjerteballonger i alle regnbuens farger. Tenk deg å gi bort en lilla hjerteballong og si "Jeg elsker deg mer enn royals elsker fascinators." Eller kanskje en turkis en, som en hyllest til den gangen dere begge ble solbrente på stranden. Uansett farge, disse hjerteballongene er perfekte for å legge til et snev av humor og personlighet til din kjærlighetserklæring.

Så, enten du er en tradisjonell romantiker eller en som liker å gå utenfor den slagne stien (eller fargepaletten, i dette tilfellet), har vi hjerteballongene som vil få din kjære til å le - og kanskje til og med sveve litt!

Hjerteballonger til Valentine's Day

2. Ballonger med personlig tekst

 Hva sier mer enn tusen ord? En ballong med din egen tekst! Tenk deg ansiktet til din kjære når de ser en flyvende hilsen som sier "Du er min favoritt sofa-partner" eller "Jeg elsker deg mer enn pizza". Personlig og garantert humoristisk.

Valentine's Day Ballong med personlig tekst

3. Selfie-ballonger

Last opp et bilde av dere to som prøver å ta en selfie med ti forsøk. Vi trykker det på en ballong og voilà - din egen flytende fotoutstilling! Ballong med bilde er en av våre mest populære gaveballonger!

Valentine's Day Ballong med eget bilde

Langdistanse Kjærlighet? Ingen Problem! Er du bortreist og ønsker å gi din kjære en liten oppmerksomhet? Send en ballong med en kjærlig liten hilsen. Du skriver bare inn mottakers adresse i kassen og velger dato for levering. Vi fikser resten!

Når er Valentine's Day?

14. februar hvert år.

 

 Nedenfor ser du hvilken ukedag Valentine's Day faller på hvert år:

År Dato
2024 Onsdag, 14. februar
2025 Fredag, 14. februar
2026 Lørdag, 14. februar
2027 Søndag, 14. februar
2028 Mandag, 14. februar
2029 Tirsdag, 14. februar
2030 Onsdag, 14. februar
2031 Fredag, 14. februar
2032 Lørdag, 14. februar
2033 Søndag, 14. februar

 

Bare å legge inn disse datoene i kalenderen med det samme!

Valentines Day har sin opprinnelse i en gammel tradisjon, og det er en tid der vi kan vise vår takknemlighet og kjærlighet til de vi holder kjære. Enten det er gjennom en hjerteformet ballong, en personlig hilsen, eller en storslått ballongdekorasjon, la oss gjøre denne Valentines Day uforglemmelig.

Med kjærlighet, Ballonglevering.no ❤️